diumenge, 23 de juny del 2019

Un vespre de juny, llarg, clar, càlid

La quinta essència de la pols a Dòria. Un vespre de juny, llarg, clar, càlid, abans de la nit més curta. Gent maca, clara, càlida. Uns amfitrions excel·lents, el bon fer i la saviesa de l’Albert Calls, els meus poemes, que ja no són meus, en la vostra veu, volant cap al cel del pati acollidor... I a primera fila, encara que no el veiem, hi ha asseguda una persona que sempre hi és, a Dòria, i està content. Somriu. Li dediquem l’acte.
Gràcies, Albert Pera, Albert CallsNúria Dòria, Rafa Brujo, Joana Bel, Araceli Cucurell, Assumpta GrauperaSandra CabrespinaEnric DomingoJoan Carles González Pujalte, a les visites sorpresa, als amics discrets, als que vau venir de lluny, als que m'heu enviat fotos, als que hauríeu volgut venir i a tots els que hi éreu. La pols i la poesia ens ajunten.


















2 comentaris :

  1. Va ser un gran plaer poder-hi ser! A veure si trobes més temps per traduir-te tu mateixa en lloc de traduir obres d'altra gent i podem repetir presentacions de llibres de la Marta Pera autora! Una abraçada!

    ResponElimina
  2. Gràcies, Marc! Però ja és prou precària, la vida, traduint les obres dels altres... Imagina't si només em traduïs a mi mateixa! Una abraçada!

    ResponElimina